We gebruiken echte ingrediënten die groeien aan bomen en op velden en we bakken ze met veel zorg. We stoppen nooit suiker, concentraten, stabilisatoren of andere onzinnige toevoegingen in onze producten. Grrr.

Pluk het beste fruit en de groente vers in het seizoen. Gebruik de hele vrucht, niet enkel het sap en nooit concentraten.

Bak het met zorg in fruitovens bij lage temperaturen onder 42°C.

Snijd de gedroogde vruchten in vormpjes.

BEAR gromt als hij denkt aan andere fruitsnacks die voor kinderen bedoeld zijn en gemaakt worden van hoog geconcentreerde fruitsappen en verdikkingsmiddelen die gekookt worden op hoge temperaturen. Grrr.

Hoog geconcentreerde fruitsappen of pasta’s met een laag vezelgehalte worden in een tank gekookt op + 100°C. Dit proces vernietigt vele essentiële vitaminen en mineralen.

Verdikkingsmiddelen of bindmiddelen zonder voedingswaarden worden vaak toegevoegd om het recept aan te vullen en zo een lagere suiker / hogere vezel verhouding te kunnen creëren.

Hoog geraffineerde vloeibare siroop wordt door een extrusiekop in de juiste vorm geduwd om vervolgens af te koelen. Het hele proces duurt slechts enkele minuten.

---}