Onze producten zijn ook beerlijke ingrediënten om mee te bakken. Ben jij een ster in bakken of eerder een onhandige bear? Hier zijn onze favoriete recepten om mee te starten…

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de bloem, honing en boter in een kom.

Snijd de Yoyo’s in kleine stukjes en doe het door het mengsel. Voeg de melk toe en kneed het mengsel tot een deeg.

Vet een bakplaat in.

Rol het deeg uit tot ongeveer 2 cm dik. Snijd met een vormpje leuke vormpjes uit het deeg.

Plaats de vormpjes op de bakplaat en smeer ze nog licht in met een beetje melk. Bak het gedurende 20 minuten goudbruin. Grrr genieten!

Ingrediënten

250g zelfrijzend bakmeel
4 el honing
60g boter

3 Yoyos (6 rolletjes)
150ml melk

Plaats alle droge ingredienten in een kom en mix de eieren, melk en de gesmolten boter er door heen met een garde. Plaats het mengsel in een kom met een handig schenktuitje.

Smelt wat boter in een koekenpan op middelhoog vuur. Giet het beslag in de pan. Draai de pannenkoek om als de bovenkant begint de bubbelen. Bak dan nog een minuut.

Versier de pannenkoek met Paws en bananenstukjes, en besprenkel met stroop, honing of citroen. Yum!

Ingrediënten

1,5 kopjes witte bloem
1 el bakpoeder
Snuifje zout
1 tl honing

2 eieren
2 el boter (gesmolten en gekoeld)
1,25 kopjes melk
20g BEAR Paws

Verwarm de over voor op 200°C. Schil de 4 rijpe bananen en prak ze in stukjes in een grote kom.

Klop je eieren in een kleinere kom. Roer de eieren en melk door de bananen. Pureer het vervolgens met een staafmixer.

Snijd de Yoyo’s in kleine stukjes en mix dit met de bloem, Natriumwaterstofcarbonaat en bakpoeder.

Schep een royale hoeveelheid van het mengsel in elk muffin vormpje. Bak het gedurende 20 minuten tot ze gerezen en goudbruin zijn. Serveer warm met honing en Grrriekse yoghurt.

Ingrediënten

250ml volle melk
2 eieren
4 rijpe bananen
150g tarwebloem

1 el bicarbonate of soda / Natriumwaterstofcarbonaat
0/5 tl bakpoeder
3 Yoyo’s (6 rolletjes)

Maak een kampvuurtje. Snijd de Yoyo’s in kleine stukjes en doe de helft in een pan met het appelsap tot het een siroop wordt.

Giet het meel en de melkpoeder in een kom en mix het door elkaar. Klop de eieren en roer ze door het deeg. Voeg de resterende stukjes Yoyo’s toe en roer door elkaar.


Giet beetje bij beetje de fruit siroop bij het deeg en kneed het tot een deeg. Maak van het deeg balletjes en druk ze een beetje plat.

Bak de deegballetjes in een hete pan tot ze bruin zijn aan beide kanten.

Besprenkel met honing. Serveer warm. Het ei is optioneel.

Ingrediënten

10 kopjes bloem (800-1kg)
5 kopjes magere melkpoeder
1 liter appelsap

8 Yoyo’s (16 rolletjes)
1 ei (optioneel)

Doe de haver en melk in een grote pan en plaats op matig vuur.

Snijd de Yoyo’s in kleine stukjes en voeg ze samen met een snufje zout toe aan de pan.

Breng het aan de kook voor ongeveer 5 minuten en roer het tot een gladde romige pap.

Giet het mengsel in een kom. Ideaal voor in een koude winterochtend. Brrr!

Ingrediënten

50g havermout
300ml melk / sojamelk
Een snufje zout

Honing naar eigen smaak
½ banaan
1 Yoyo (2 rolletjes)

---}